Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (2.97 secunde)
Printre cei mai "harnici" parlamentari se numara deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca si senatorii Carol Dina si Paul Pacuraru, care pana la finalul lui 2007 s-au achitat de datoria de a-si completa declaratiile de avere.
Majoritatea ingroasa plutonul de mijloc Situatia de mijloc pare sa-i prinda foarte bine pe cei trei senatori galateni, Carol Dina (PRM), Viorel Stefan (PSD) si Paul Pacuraru, care nu au iesit foarte mult din tipare in ceea ce priveste numarul de interpelari, luari de cuvant sau activitatea din teritoriu, ei situandu-se undeva la mijlocul clasamentul privind activitatea senatorilor.
Despre ceilalti, nici pomeneala In sondajul nostru intreprins ieri pe un numar de persoane de toate varstele si preocuparile, nu am auzit nici macar o data invocat numele unor parlamentari ca Viorel Stefan, Paul Pacuraru - care e si ministru al Muncii -, Carol Dina, Iulian Barsan, Petru Lificiu, Constantin Petrea, Emil Strunga, Szekely Levente Csaba, Liviu Codarla, Aurel Nechita, care intregesc lista celor 13 parlamentari si deputati de Galati aflati pe ultima suta de metri a actualului mandat si care se pregatesc pentru un nou tur de scrutin in toamna.
Important de remarcat este faptul ca nu conservatorii sunt cei care au initiat aceste discutii, ci oameni din PRM, insa din ultimele discutii avute cu senatorul PRM, Carol Dina, am observat ca la Galati nu numai ca nu se doreste o trecere spre conservatori, dar nici macar nu este dorita ideea unei eventuale colaborari intre cele doua organizatii.
Vicepretedinti ai PRM vor fi Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Petre Popeanga, Carol Dina, Nicolae Iorga si Constantin Gaucan. Secretar general ramane Gheorghe Funar, care a fost desemnat si coordonator al campaniei electorale.
Initiativa legislativa primind mesajele radiodifuzate ale Presedintelui Romaniei este semnata, alaturi de Gheorghe Funar, de un alt senator PRM, Carol Dina.
Adrian Tibu, fost purtator de cuvant al Ministerului Agriculturii in mandatul lui Gheorghe Flutur, jurnalistul Traian Ungureanu, fostul ziarist Carol Sebastian.
Dan Nica si Aurel Nechita, ambii de la PSD, Bogdan Liviu Ciuca (PC), Iulian Barsan, Petru Lificiu si Constantin Petrea de la PD-L, Emil Strunga (PNL), Szekely Levente Csaba (UDMR) si senatorii: Viorel Stefan (PSD), Carol Dina (PRM) si Paul Pacuraru (PNL).
Purtatorul de cuvant al PNL Olt a mai spus ca afirmatiile lui Nita nu sunt crezute in Slatina, unde Carol Emic Kovacs este cunoscut de oameni, insa pot "avea o influenta in mediul rural, cunoscut fiind faptul ca oltenii sunt mai conservatori".
Culmea este ca surplusul nu era justificat. Pasajul bulevardul Carol I - strada Aries, pe sub strada A.I.
El le-a spus jurnalistilor prezenti la conferinta de presa ca provine din zona non-guvernamentala, fiind presedintele Asociatiei Umaniste Romane, si ca a fost implicat in campania privind salvarea Parcului Carol.
Johannis este privit ca un salvator, ca un Obama al Romaniei, sau cel putin ca un Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen.
Modernizarea statului roman e vorba veche de la Cuza, Carol al II-lea la Ceausescu. Nici nu se termina, ca incepe din nou", a spus seful PNL.
dr Carol Stanciu, din Iasi, si publicat in Viata Medicala: "Cunoscut din antichitate, comportamentul de tip Hybris era socotit o crima contra societatii si pedepsit ca atare.
Constantin Bratianu, Carol al II-lea, Gheorge Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Charles de Gaulle. Venerabilul arhitect afirma ca actualul presedinte Basescu are naravuri de "dictator onest", dar crede, totodata, ca de asta are nevoie Romania.
Personal, am simtit acest lucru in 1940, in timpul dictaturii regale a lui Carol al doilea, cand nu am putut, dupa terminarea scolii primare, sa dau examen de admitere la un liceu, pentru ca tatal meu era "detinut politic".
Bulevardul Carol I, de exemplu, apare in HG nr. 141 cu suprafata de 14.600 mp, iar in urma masuratorilor efectuate recent pentru realizarea cadastrului Craiovei a reiesit o suprafata de 23.626 mp.
Tocmai de aceea este nevoie de alegeri anticipate, pentru ca Basescu sa inteleaga ca nu el decide guvernele, asa cum facea Carol al II lea, intre doua curse prin budoarul Elenei Lupescu, ci poporul, pe care il iubea si il invoca atunci cand putea sa il pacaleasca", scrie Nastase.
Carol Stanciu, le-a intreprins asupra acestei boli, un jurnalist nota intr-un articol al sau ca, printre manifestarile celor bolnavi de sindromul hybris - caruia i se mai spune si boala puterii - se afla si aceea ca "minte de stinge cu surasul pe buze, convins ca are si acest drept, de a-si bate joc de toata lumea, convins ca nu are nimeni ce sa-i faca".
Atunci, unul dintre candidatii Aliantei PNL-PD la Parlament, Stelian Dutu, i-a daruit lui Basescu o goarna militara din 1877 "cu care armata romana a fost chemata la datorie", o sabie de parada de pe vremea regelui Carol l si un fluier de comandant de nava pentru mobilizarea la bord.
google-analytics.com